Wat te doen als je een groot merk ziet?

Winkelcentrum, Etalage, Modieuze Kleding

Heb je ooit een groot merk als Pepsi of Nike gezien? Ze zijn beroemd en kunnen andere merken dan hun eigen merken beïnvloeden. Denk hierbij aan de architectuur van veel bedrijven. Dus waar baseer je je op als je een groot merk ziet? Heb je je hersenen ooit toegestaan ​​om hun boodschap en beeld te analyseren? Ik geloof niet. Het is alleen te wijten aan factoren zoals kleding, tv-commercials, productplaatsing, animatie, liedjes en tal van andere persoonlijke factoren die van elk merk een populair merk maken. Als je de psychologie van de consument in gedachten houdt, is het logisch. Overweeg enkele van de volgende factoren die een verschil kunnen maken als het gaat om merkpsychologie.

Schrijf in omgekeerde richting

Onthoud dat consumenten producten meestal kopen op basis van rapport. Ze willen graag weten wie je bent voordat ze zaken met je doen. Een zeer goede bron om uw merkidentiteit op te bouwen, is door omgekeerd over uw niche te schrijven. Het voorbeeld van deze strategie staat hieronder.

Bedrijf "A" is een van de toonaangevende zoekmachines. Het is er altijd in geslaagd om zijn vakgebied te domineren door zijn uniciteit en zijn positie in de markt te benadrukken. Hun doelmarkt wordt 'zoekresultaten' genoemd. Ze hebben een doel gesteld om maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten te verdienen. En het doel van hen is om maximale gebruikersparticipatie te genereren.

Uit dit schrijven blijkt duidelijk dat de mentale impact van uw merk al vanaf de allereerste zin begint. Het blijft ook doorgaan in de toekomstige paragrafen en het hele bericht. Terwijl u dit schrijft, moet u er rekening mee houden dat uw lezers zullen zijn zoals de eerste gebruiker, nieuwe gebruiker, of dat uw product in niets lijkt op de andere die er al zijn.

Gebruik emotionele woorden

De woorden en termen die je gebruikt zijn erg belangrijk. Ze voegen gewicht toe aan uw communicatie. Apple is bijvoorbeeld geweldig als het gaat om het online kopen van producten, toch? scope klimaat weer enzovoort. Dit zijn veelvoorkomende termen en sleuteltermen die consumenten gebruiken wanneer ze naar een product zoeken. De labels die ze op hun producten plakken, trekken de aandacht van de klanten. Dat is iets anders waar meer mensen de volgende keer om zouden geven dan de initiële prijs, als dat er al mee te maken had. Dit is de belangrijkste reden dat wanneer u uw ontwerp maakt, u het zo moet maken dat het niet de gebruikelijke termen als prijs, Nu kopen, enzovoort bevat. Ze komen veel voor en worden vaak te veel gebruikt door uw concurrenten. Wat je moet maken is een emotionele connectie.

Voeg een verhaal toe

Miracles happen because of stories. Laptops sold by the host in the markets have had a tremendous impact on internet users. That's the principle. Once in a while, some great news signals in the world can be hard to understand and appealing to most people can let them know that you're not just a market maker, but something much more important. It sounds like an obvious part, but many people are not aware of this. What you need to consider is that your design should be good content..place must be in a real sense. Remember how Nike was introducing such ads of airline company.

Double whammy

Strategie en emotie gaan hand in hand. Microsoft heeft bijvoorbeeld telefoongebruikers soms gevraagd om te upgraden, terwijl concurrenten een betere prijs boden. Wat u moet doen, is de beste van de gebruikelijke deals en de verkoopmodus van het eindproduct goed in het ontwerp opnemen. Het beeld en de boodschap die u op de voorpagina plaatst, moet als veroordelend worden beschouwd.