Hoe uw bedrijf te marketen

Digital agency

Nu, zoals je waarschijnlijk weet, zijn er vele, vele webdesigners/ontwikkelaars (of SEO's) die op hun sterke punten inspelen. Ze doen aanbevelingen voor het ontwerp, springen in het diepe om te profiteren van een gloednieuwe en spannende factor met hun vaardigheden. Ze zijn geweldig in het produceren en coderen en het schrijven van inhoud – dingen die gewoon niet relevant zijn, voor conversie doeleinden of voor zoek voordelen. Echter, wanneer het tijd om uw website naar de markt komt, de meeste van deze jongens (en meisjes) plat vallen. Er is een goede reden – hun sterke punten zijn gewoon niet relevant voor conversie gebaseerde sites.

Als een bedrijfseigenaar – wat is het aan uw bedrijf dat uw klanten dient (niet u)?

Wanneer we rond het idee van Ideale Inhoud wapperen – beginnen we met details die alleen relevant zijn voor onze industrie. De mensen die het artikel lezen zijn in essentie uw publiek/klanten, want zij vertegenwoordigen u als u het schrijft en het is de klant die de beslissingen neemt over wat u aanbiedt. Het eerste wat het verschil maakt is WAT, vanuit het oogpunt van de klant, de ideale inhoud is en wanneer u begint te schrijven met het oog op het bewijzen van een punt (rationeel) aan het publiek, kan een eenvoudige maar effectieve aanpak u de resultaten geven die u wenst.

Een belangrijk ding om te onthouden als het gaat om het definiëren van ideale inhoud: Is het één persoon die aandacht schenkt of is het een grote menigte mensen. Verschillende media en doelgroepen zullen verschillende soorten content nodig hebben om u en uw bedrijf van dienst te zijn en dit is nu net waar de expertise om de hoek komt kijken.

De toekomst  van digitale productie lancering

Op een gegeven moment bespraken we het potentieel van live conversaties en hoe we dezelfde technologie kunnen gebruiken om onze producten te verkopen. Zo gebeurde het dat ik Bill vroeg: "Waarom gebruik je niet je nieuwste producten, of producten van de afgelopen weken waar je over praat?" Het resultaat is dat hij zijn nieuwste product lanceerde… binnen de laatste paar uur, samen met veel mensen die net als hij, volledig in staat is geweest om zich uit te leven in precies dezelfde conversatie die hij al die tijd had gepland. Wat verbazingwekkend was, was dat de verschillende gesprekken samenvielen met productlanceringen en introducties van de nieuwste producten. Opnieuw krijg je dit gesprek over het grotere plaatje terwijl het wordt gedefinieerd als de perfecte investering voor de klant..

Je zei iets leuks, of je deed het niet, en nog belangrijker, het beste van alles is dat je nu effectief je bedrijf in de markt kunt zetten door verhalen te vertellen die mensen doen zeggen "Geweldige'"en omdat mijn Digital agency over communicatie gaat en mensen helpt om naar het grotere plaatje te kijken, zouden mijn vrienden mijn product kopen omdat ze het minder snel als een pijnpunt zullen zien – omdat ze nu deel uitmaken van het gesprek. Een ander voorbeeld was de hittegolf in Nederland dit jaar. 

Tenslotte

Het belangrijkste bij het creëren van content is waarom je het wilt presenteren. Zoals ik al eerder zei – je kunt experimenteren met onderwerpcategorieën van al je content (je kunt maar zo specifiek zijn), maar kijk dieper en beslis over het geschenk dat je wilt presenteren, en van wie en wat je het wilt presenteren. Aangezien de problemen en pijnpunten van ons doelpubliek voor hen belangrijker zijn dan de prijs van een product, zullen de andere factoren ook een grote invloed hebben op hun beslissing over wat je moet presenteren. Geef ze een oplossing en ze zullen graag betalen.