Her gebruiken en reseten

thuiswerken: man analyseert cryptografiek op laptopscherm - apparatuur stockfoto's en -beelden

Het bedrijf helpt mensen hun oude apparatuur opnieuw te gebruiken en te recyclen door verwerking en recycling, hergebruik en opknappen en terugwinning van activa. Ze bieden ook een inserter in concentraatvorm voor gebruik bij de verwerking van grondstoffen, gemaakt van het afval van huishoudens en bedrijven.

Interessante achtergrondinformatie over het bedrijf is dat het is opgericht door Padmasree Warrior, die ervaring had met het uitvoeren van IT-taken op zeer technisch niveau. En terwijl ze tien jaar voor IBM werkte, erkende ze het belang van netwerken en ging ze door met het idee. Laat zien dat ze als voorbeeld naar IBM ging en zei dat er behoefte was aan een softwaretool waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met een IRM-machine – zodat ze de mogelijkheid krijgen om elektronische post te verzamelen.

Het idee was om een ​​gebruiksvriendelijke IRM-tool te ontwikkelen die browservriendelijk is. Een van de in eerste instantie geteste gebruiksvriendelijke tools die WayTools op het bord heeft, is die waarmee gebruikers zoekopdrachten op eBay, LaLa en Yahoo kunnen beheren. Dit is erg belangrijk, omdat het mensen helpt bij het gebruik van die sites.

De gebruiker mag kiezen uit de resultaten die worden getoond en kan de resultaten verder verfijnen. uitlijning van pictogrammen wordt ondersteund, zodat de gebruiker de juiste index krijgt voor de juiste zoekopdracht. inserts zijn een veelgebruikt hulpmiddel dat op bijna alle sites aanwezig is. Ze kunnen worden gebruikt om hyperlinks en "klik hier"-knoppen in te voegen om de gebruiker aan te moedigen naar verschillende andere pagina's te gaan.

WayTools wordt gebruikt om informatie over openlinks te verzamelen. Deze informatie verzamelt WayTools van de verschillende webbrowsers en geeft deze vervolgens weer in de statusbalk onderaan de pagina, zodat de gebruiker kan bijhouden welke links hij heeft bezocht. Wanneer de gebruiker op een link klikt, wordt zowel de link als het niveau van de link vastgelegd. Deze informatie die WayTools verzamelt, omvat de URL van de site, het doelzoekwoord, beschrijving, duur en bounces.

Enkele van de andere functies van WayTools zijn de mogelijkheid om te zien hoe vaak een bepaald zoekwoord is geklikt, de frequentie waarmee op het zoekwoord is gezocht, de webpagina die het zoekwoord heeft bezocht en of het zoekwoord meerdere keren is getypt.

Het softwareprogramma dat op de computer van de gebruiker is geïnstalleerd, is niet daadwerkelijk op de computer geïnstalleerd. Het lijkt meer op het toevoegen of verwijderen van software en het verwijderen van software toevoegen/verwijderen. De software wordt gedownload naar de computer van de gebruiker.

Alle informatie die WayTools verzamelt, kan door het bedrijf zelf worden gebruikt om te achterhalen wat voor soort zoekwoorden door welke mensen worden gebruikt. Het kan het bedrijf ook helpen informatie te verzamelen over hoe vaak er op het specifieke trefwoord wordt gezocht en of er vaak genoeg naar de webpagina wordt gezocht.

De trefwoorden die in de software zijn ingevoerd, kunnen worden onthouden voor toekomstig gebruik. Dus als de gebruiker iets wil zoeken met een trefwoord uit die lijst, zal de tool een lijst met vergelijkbare woorden weergeven, zodat de gebruiker degene kan kiezen die geschikt is voor de huidige zoekopdracht. De tool gebruikt geheugen om woorden op te slaan die eerder zijn gebruikt. Dus als de gebruiker slechts één woord typt, wordt alleen het eerste woord dat wordt weergegeven, gebruikt. Als er meerdere woorden worden gebruikt, verschijnen er extra woorden.