De Career Fitness Coaching-service

Er is een nieuwe term bedacht om het proces van het maken van iets vanaf het begin te beschrijven. Het tegenovergestelde hiervan is een nieuw proces van volledigheid. Dit beschrijft een proces van het ordenen van de vele elementen van iets op een manier om het compleet te maken. Iets voltooien betekent dat je al je denkvermogen, middelen en kennis hebt gebruikt om het doel te bereiken. We bedoelen hier niet alleen het afronden van een project, hoewel dat belangrijk is, hoewel dat is waar alle ingenieurs naar streven. We bedoelen het voltooien van een proces. Een proces dat je dwingt om het beste van jezelf te geven.

In ons moderne, zakelijke leven werken we steeds vaker met veel verschillende mensen voor verschillende doeleinden. Op de werkvloer zijn we niet langer gescheiden, we maken deel uit van een geconditioneerde groep werknemers. arbeiders die naar een object kijken en zeggen: "Ik weet dat dat apparaat dat sieraad laat functioneren". Werknemers die weten hoe ze moeten schoonmaken, concentreren zich op één gebied om de goedheid in hun lichaam en de helderheid van hun geest te krijgen. werknemers die hun gedachten in welbespraakte en betekenisvolle taal kunnen communiceren, krijgen erkenning en vooruitgang. Het is de helderheid die een werknemer in zijn/haar hoofd heeft, die stof die hij/zij dagelijks gebruikt.

Laten we een concreet voorbeeld bekijken. Er is net iemand ontslagen bij een productiebedrijf. Na een maand vakantie te hebben gehad, staat de persoon te popelen om iets uitdagenders te ondernemen. Zozeer zelfs dat de persoon op zoek is naar een nieuwe carrière. Ze nemen een semi-gedwongen pauze om terug naar school te gaan en een liberale opleiding te volgen. Ze beseffen dat de thuisomgeving zo vijandig en ondraaglijk is dat ze bij mama of papa of stiefgezin zouden kunnen intrekken. Ze zijn niet van baan veranderd of een nieuw bedrijf begonnen. Ze vervingen gewoon een gemiste kans door een gemiste kans.

Overweeg een ander voorbeeld. Iemand gaat weer aan het werk na een week niet gereden te hebben. Ze rijden de hele dag, gaan naar huis, werken een bepaald deel van de tijd op hun werk en rijden dan naar huis om te eten en naar bed te gaan. Hebben ze een plek om naartoe te gaan? Waar zetten ze de televisie of de krant aan om op de hoogte te blijven van het nieuws? Gaan ze naar de bibliotheek om interessante artikelen te onderzoeken? Hoe zit het met de kerk? In dit voorbeeld heeft iemand een geweldige kans opgegeven om een ​​baan te krijgen waarvoor iets anders nodig is om elke dag met de auto naar het werk te gaan. Ze missen misschien een geweldige kans om een ​​geheel nieuwe levensstijl te ontwikkelen.

Ten slotte zien we de stadia van een falend bedrijf. delen van het bedrijf beginnen te mislukken. cashflow begint te slinken en de onderste regel begint tekenen van rode inkt te vertonen. daarnaast krijgt de populariteit van het bedrijf een deuk, aangezien mond-tot-mondreclame en bedrijfsroddels beginnen te circuleren over de ineffectiviteit van het bedrijf. Is dit bedrijf gedoemd? Gaat het sluiten? Waarop kan aanspraak worden gemaakt door degenen die er werken of door degenen die er niet werken?

Degenen in de laatste groep van "wil werken voor een geweldig bedrijf" kunnen nu actie ondernemen om hun toekomst veilig te stellen. De juiste keuze zal in de toekomst resultaat opleveren. Degenen in de groep "werken voor een geweldig bedrijf" zullen nu stappen moeten ondernemen om aanspraak te maken op die titels, die status in het bedrijf te bereiken en te profiteren van die krachtige gevoelens van psychologische veiligheid in jezelf als gevolg van je prestatie van de taak die voor je ligt. Nogmaals, de keuze is aan jou over je eigen toekomst.

Het boek der lijsten

Een andere bron van lijsten is het "Book of Lists". Dit boek wordt aanbevolen omdat het zo'n diverse en originele lijst met items bevat die u zullen helpen uw inspanningen te concentreren op een specifiek interessegebied. Dit is een boek dat u zal helpen uw inspanningen zo te concentreren dat u uw taak op dat gebied naar tevredenheid kunt voltooien. U zult snel de punten kunnen identificeren waarop u zich moet concentreren om uw carrière in de richting te sturen waarin u tevreden zult zijn met uw resultaten, en anderen zullen die prestatie opmerken en erkennen.

Het Career Fitness-programma

Naast het focussen op je eigen identificatie van rollen, om je doel te bereiken, zal het helpen om je te concentreren op het nastreven van een doel door helder begrip en inzicht te geven en psychologie toe te passen, in combinatie met de andere disciplines, leidt tot begrip en toepassen van concepten als huisvestingspsychologie, communicatie, met betrekking tot gedrag, affectieve psychologie, contacttheorie van mensen, psychotherperceptie en cognitieve, interpersoonlijke, intentie- en relatiepsychologie, menselijke natuur en menselijke ontwikkeling, ondernemingsaard en de markt.