Cyber security Den Haag

Computer, Veiligheid, Hangslot, Hacker, Hacken

Hotmail, eBay, PayPal en andere sites gebruiken e-maillijsten voor spamdoeleinden. Als u zich onbewust heeft aangemeld voor hun lijsten, moet u onmiddellijk uw wachtwoord wijzigen. U moet ook een andere vorm van e-mail gebruiken, zoals een gratis Yahoo-mail, om u aan te melden voor verdachte lijsten.

Allereerst, als u persoonlijke informatie heeft gebruikt bij het aanmelden voor uw bedrijf, moet u deze onmiddellijk aan uw vrienden en collega's verstrekken. Ten tweede moet u proberen te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. We kunnen dit niet genoeg benadrukken, aangezien er ongevraagde phishing-pogingen (waarbij mensen valse e-mails sturen naar iedereen in hun adresboeken) gemeengoed worden. De mensen die hierin trappen en die e-mail beantwoorden, zullen grote problemen krijgen.

Om deze en andere redenen is het belangrijk om uw Cyber securityte verstrekken aan elke site die erom vraagt. U kunt dit voorkomen door er een punt van te maken om u alleen aan te melden voor beveiligde sites.

Voor volledige bescherming moet u echter ook een goede techniek voor het genereren en opslaan van wachtwoorden gebruiken. Het moet mogelijk zijn om goede wachtwoorden af ​​te leiden uit verschillende bronnen, zoals verjaardagen, bijnamen, enzovoort. Vervolgens moet u die goede wachtwoorden onthouden, zonder ze allemaal te hoeven onthouden.

Een goed wachtwoordopslagsysteem is er een dat alleen voor u toegankelijk is. U zou al uw wachtwoorden erin moeten kunnen opslaan en er vervolgens met één klik toegang toe hebben. Hierdoor zijn ze gemakkelijk toegankelijk en kunt u ze zo vaak wijzigen als nodig is.

U kunt bijvoorbeeld een programma voor wachtwoordbeheer gebruiken om uw wachtwoorden op te slaan. Dit zou ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld nooit je wachtwoorden kwijtraakt, als je festiviteiten onzorgvuldig worden. Of u kunt genoegen nemen met een wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u opslaat, zodat u toegang hebt tot uw wachtwoorden met elke browser, instant messaging of zelfs webmail.

Veel mensen vermijden dit vanwege de twee keer zo belangrijke taken die het van je vraagt. Om dit te doen, moet u eerst uw wachtwoorden voor andere mensen weghouden, om te voorkomen dat zij deze ook kwijtraken. U denkt misschien dat het ongeautoriseerd is, maar in de meeste gevallen is dat niet het geval. De meeste van deze programma's slaan uw wachtwoorden op in een browservenster, wat betekent dat iedereen die uw computer gebruikt uw wachtwoorden kan zien.

Ten tweede moet u dat programma voor wachtwoordbeheer up-to-date houden. Dit komt omdat er elke dag nieuwe gebruikers op uw lijst komen en u liever een werkende heeft dan een lege.

Zorg er ten derde voor dat het programma beveiligd is. Dit betekent dat het een wachtwoord heeft waarvoor u het moet weten om het te kunnen gebruiken. Vermijd degenen die zijn als 'Wachtwoord vergeten?' of iets dat gemakkelijk te raden is.

Als u eenmaal een programma voor wachtwoordbeheer gebruikt, moet u dit regelmatig wijzigen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. U kunt dit programma gebruiken om uw wachtwoorden op te slaan en ze vervolgens met een klik op de knop te openen.